Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

There can be only one... #1

Δεν είχε κατακάτσει ο κουρνιαχτός από την τελευταία της έκρηξη, μετά το χωρισμό της με τον Θοδωρή Λανταβό, και η Σάσα Μπάστα ζώθηκε ξανά τα φισεκλίκια της και κήρυξε νέο πόλεμο. Αυτή τη φορά απέναντί της η Ζέτα Θεοδωροπούλου, μία επίσης ξανθιά, επίσης καλλίπυγος, επίσης τραγουδίστρια(;). Αφορμή μία θέση στο σχήμα του γνωστού νυχτερινού κέντρου "Μάσκες", μία θέση στο καλλιτεχνικό στερέωμα της αθηναϊκής νύχτας, η οποία ανήκε στη δεύτερη και κατέληξε στην πρώτη. "Αποχωρώ με ψηλά το κεφάλι κι όχι τα πόδια..." είπε με νόημα η Ζέτα και το φυτίλι είχε μόλις ανάψει. Τα παράθυρα του νεανικού δελτίου ειδήσεων του Star πήραν φωτιά, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του totem της δημοσιογραφίας, Αιμίλου Λιάτσου, να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Καρφιά για τις μεθόδους ανέλιξης της Σάσας από τη μία, σπόντες για το φτωχό καλλιτεχνικό παρελθόν της Ζέτας από την άλλη και στη μέση ένα κουνέλι, το κουνέλι που με τόση στοργή και αγάπη περιβάλλει η Ζέτα. Η Σάσα λοιπόν και η ...κουνελομάνα, όπως αποκαλεί σκωπτικά η Σάσα τη Ζέτα, ή αν προτιμάτε, η Ζέτα και η ...αμόρφωτη ουρά της, όπως αποκαλεί επίσης σκωπτικά η Ζέτα τη Σάσα, ζητούν την ψήφο σας για να έχουν έναν ακόμα λόγο να ερίζουν για τον τίτλο της miss "Μάσκες" 2009!

Who is who


Σάσα Μπάστα:
Τη γνωρίσαμε σαν κορίτσι του Θέμου, την ερωτευτήκαμε μέσα από τα hot video της (τα οποία διαφημίζει η ίδια) και την λατρέψαμε όταν πήρε το μικρόφωνο στα χέρια της, αλλάζοντας για πάντα το μουσικό τοπίο. Ο υπογράφων την έχει ακούσει live και ξέρει, αλλά δε σας λέει για να μην επηρεάσει την κρίση σας.


Ζέτα Θεωδοροπούλου:
Τη γνωρίσαμε σαν φίλη του Χάρη Σιανίδη (aka το παιδί - μπουτονιέρα), την ερωτευτήκαμε κι αυτήν μέσα από τα hot video της (τα οποία επίσης διαφημίζει η ίδια) και τη λατρέψαμε για τις φιλοζωικές της ευαισθησίες. Ίσως και για τη φωνή της... Επίσης, δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά ότι διατηρεί (λυκο)φιλικές σχέσεις με την Κατερίνα Μαράτου, η οποία φημολογείται ότι "έκλεψε" τον Θοδωρή από τη Σάσα! (πόσο μικρός είν' ο κόσμος...)


Κουνέλι:
Αγνώστων στοιχείων, το αγαπήσαμε επειδή πρέπει να είναι το πιο λογικό ον της ιστορίας...

2 σχόλια:

mermyblue είπε...

έχω μείνει άφωνη, άναυδη και όλα με το στερητικό άλφα.
δεν την περίμενα από σένα τόσο ενδελεχή παρουσίαση των γεγονότων αυτής της γκάμας.
η αλήθεια είναι ότι δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις, ψήφισα Σάσα Μπάστα γιατί ήξερα το όνομα και τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να αλλάξω ψήφο λόγω του κουνελιού
αυτό με το τοτέμ μου άρεσε.
αλλά βάλε κ καμιά φώτο! .θέλω να τις δω κ στη φάτσα πώς είναι κ βαριέμαι να ψάχνω

καλώς ήλθες στην μπλογκόσφαιρα με το βαρύ πυροβολικό σου.


επίσης να σημειώσω ότι θα μπορούσες να ονομάσεις το μπλογκ κ ντόκτορ τζοφρουά εντ μίστερ πόνυ. ξέρεις εσύ.

jofroid είπε...

αχαχαχαχαχ νομίζω βιάστηκα να βαφτήσω το μπλογκ! αλλά οκ, σάουντζ γκουντ του μι δις γουέι!

φώτος δε βάζω γιατί δε θέλω η είκονα να επηρεάσει τη γνώμη σας, η οποία θα πρέπει να βασίζεται αμιγώς στον χαρακτήρα των κοριτσιών!